MIA I DUGA

18,57 

Napisala: Hilary Hawkes, Ilustrirala: Andrea Petrlik

Sprema se velika oluja s kišom, munjama i grmljavinom. Mišica Mia žuri kući. Ali s toliko prijatelja kojima nesebično pomaže na putu, hoće li ona sigurno stići kući na vrijeme? Priča o dobroti, prijateljstvu, ljubavi i dugama. Ovo je druga priča o mišici Miji. Prva slikovnica „Čarobna Mia“ dobila je brončanu medalju u Velikoj Britaniji.
Slikovnicu je napisala britanska spisateljica Hilary Hawkes, a ilustrirala međunarodno nagrađivana umjetnica Andrea Petrlik.

Slikovnica je tvrdog uveza i ima 36 stranica, 20 x 24 cm

Opis

Sprema se velika oluja s kišom, munjama i grmljavinom. Mišica Mia žuri kući. Ali s toliko prijatelja kojima nesebično pomaže na putu, hoće li ona sigurno stići kući na vrijeme? Priča o dobroti, prijateljstvu, ljubavi i dugama. Ovo je druga priča o mišici Miji. Prva slikovnica ‘Čarobna Mia’ dobila je brončanu medalju ‘The Wishing Shelf Book Awards’ u Velikoj Britaniji za najbolju slikovnicu za djecu u kategoriji za djecu od 6-8 godina objavljena u 2021. godini. Slikovnice o Miji nagrađene zlatnom plaketom nagrade (The Mom’s Choice Awards® (MCA) u SAD.

Slikovnicu je napisala britanska spisateljica Hilary Hawkes, a ilustrirala međunarodno nagrađivana umjetnica Andrea Petrlik.

Slikovnica je tvrdog uveza i ima 36 stranica.

Format 20cm x 24cm.