BORBA PROTIV ČUDOVIŠTA

17,95 

Opis

PORUKA RODITELJIMA:

Svako dijete proživljava trenutke plašljivosti za vrijeme odrastanja.
Gotovo sva djeca imaju veliko čudovište skriveno u sebi. Veliko čudovište iz priče je i nevidljivo i opipljivo, zbog čega ga se plaše.
Teta Ana se nada da djeca mogu svladati svoje unutarnje strahove. Djeci je namjerno pokazala svoju slabost i pokazala da je plašljiva.
Jednoga dana hrabro je otišla boriti se protiv čudovišta i dugo se nije vratila.
Djeca su zbog osjećaja odgovornosti i ljubavi odagnala svoje unutarnje strahove i postala neustrašiva. Morala su spasiti odgojiteljicu.
Kraj bazena se stvarno pojavilo veliko čudovište! „Hrabra“ djeca su se u trenu prestrašila i razbježala, a „veliko čudovište“ se smijalo. Djeca su bila iznenađena kada su saznala da je to veliko čudovište zapravo teta Ana, a strah u njima odjednom je nestao.
Ovo je igra kojom se otklanjaju dječji strahovi. I roditelji ponekad namjerno žele pokazati slabosti svojoj djeci. Vjerujem da će vaša djeca hrabro istrčati ispred vas i zaštititi vas pod svaku cijenu. Ova igra ne samo da pomaže djeci da svladaju svoje unutarnje strahove i postanu hrabri već i potiče njihovu ljubav i osjećaj odgovornosti.

 

O BIBLIOTECI SVRAKICA

U Biblioteci Svrakica predstavljamo niz slikovnica koje progovaraju o djetinjstvu, teškoćama dječje dobi, ali i radostima – radostima prvenstveno.

U nizu slikovnica ove biblioteke pronaći će se i djeca i odrasli. One će služiti kao razonoda, ali i pomoć ne samo djeci već i roditeljima. Uz njih će lakše zajedno prevladati svakodnevicu dječjeg života u vrtiću, u pisanoj riječi naći odraz veselja i kutak za sebe, kako u slici, tako i riječi.

Priče koje donosimo nadasve su aktualne i rezoniraju mudrošću koja se nalazi u svakome djetetu. Progovaraju o temama separacijske tjeskobe, dječjih strahova, odrastanja, prilagodbe novoj okolini,  prijateljstva, ljubavi, dijeljenja i mnogim drugim, važnim stvarima. Sve to rječnikom i pričama prilagođenima dječjem uzrastu i nutrini.

Možda uz njih i odrasli opet pronađu dijete u sebi.

Uživajte, čitajte…

PANDA BOOKS

PANDA BOOKS

BIBLIOTEKA SVRAKICA:

Tekst: Cao Wenfang

Ilustracija: Zao Qian

Prijevod: Marija Opačak

Format: 21,4 x 20 cm

ISBN 978-953-8415-11-1