Ah, ti mikroorganizmi

16,71 

Autor: Kašmir Huseinović dr. med

Ilustratorica: Terra Badaj

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 18,57 € (139,92 kn)

POPUST 10%

Kategorije: ,

Opis

AH, TI MIKROORGANIZMI

Autor Kašmir Huseinović dr. med

Ilustratorica: Terra Badaj

Ah, ti mikroorganizmi! nova je slikovnica u izdanju Kašmir prometa. Za tekst je zaslužan Kašmir Huseinović, dok je za živopisne, vrlo zabavne ilustracije zaslužna Terra Badaj, mlada nada u svijetu ilustratora.
Slikovnica je vrlo zabavna, ali isto toliko i edukativna. Uči djecu što su to bakterije, virusi, paraziti i ostali mikroorganizmi, kako se od njih zaštititi, kakve nam probleme mogu stvarati, zašto je važna redovita higijena i pranje ruku, zašto se cijepimo, što učiniti kada mikroorganizmi u nama izazovu neku bolest, itd.
Sve će nam to ispričati dječak koji se probudio s virozom i povišenom temperaturom te krenuo u istraživanje jer ga je jako zanimalo čime se to zarazio i kako se mogao zaštititi.
Količina teksta prilagođena je početnicima u čitanju, dok je priča zanimljiva, poučna i zabavna, a idealna je i za čitanje s roditeljima jer će djecu zasigurno potaknuti na dodatno razmišljanje i komentiranje o ovoj temi.
U vremenu kada smo okruženi koronom, važno je djeci ukazati na važnost higijene i zaštite od različitih bakterija i virusa. Upravo tome pomažu ovakve knjige koje djecu korisnim stvarima uče na vrlo zabavan način. Kada je tekst dodatno popraćen ovako zanimljivim i razigranim ilustracijama, knjiga je pun pogodak za vaše mališane. 😊