Miš Pero i mačka Liza

9,85 

Napisala: Sanja Pilić, ilustrirala: Andrea Petrlik

Uvez: tvrdi

Format: 17 x 23 cm

Broj strana: 32

Knjiga za djecu, ilustracije u bojama

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 € (99,00 kn)

Opis

Napisala: Sanja Pilić, ilustrirala: Andrea Petrlik

Miš Pero i mačka Liza ostali su sami nakon što je njihova gazdarica zauvijek otputovala u drugi grad. Kako bi promjenili situaciju u kojoj su se našli, odlučili su zajedno otići na put i pronaći novi dom. Putovali su od grada do grada, ali ni jedan nije bio po njihovoj mjeri sve dok napokon jednoga dana nisu stigli u Zagreb. Hoće li Zagreb zaista postati novi dom naših junaka saznajte u slikovnici namijenjenoj djeci predškolske dobi.

“Koliko je važno djecu od malih nogu učiti da kroz život idu hrabro i ponosno, to zna svaki roditelj. Strah je dobar u malim količinama, ali ne smijemo dopustiti da nas sprječava u ostvarivanju naših snova. Važno je djecu učiti da slijede svoje srce, da se ne boje promjena i da uz dobru podršku mogu sve što požele.
Ova simpatična i poučna priča djelo je nagrađivane spisateljice Sanje Pilić, dok je za vesele ilustracije zaslužna Andrea Petrlik. Glavni likovi u knjizi kroz svoju će nam avanturu pokazati koliko je važno promijeniti ono s čime u životu nisi zadovoljan, koliko nam malo treba za sreću te koliko su nam u svemu tome važni prijatelji. 🐈🐀
Obično najveći neprijatelji, mačka i miš, u ovoj su lijepoj priči postali nerazdvojni i jedno drugome bili najveća podrška te zajedno postigli ono čemu su težili. Priča se brzo čita, poučna je, zabavna i svakako će djecu potaknuti na razmišljanje o tome što bi oni htjeli postići u životu. Ova priča i djecu i odrasle uči da, uz puno truda i volje, zaista možemo sve.
Ilustracije su velike i lijepo upotpunjuju priču, dok je količina teksta prilagođena djeci predškolske i rane školske dobi. Idealna za čitanje s roditeljima ili odgojiteljima jer potiče na razmišljanje i diskusiju.
Recenzija @Knjigograd by Dajana

Uvez: tvrdi

Format: 17 x 23 cm

Broj strana: 32

Knjiga za djecu, ilustracije u bojama